Vidio dan Lirik Lagu Bangbung Hideung - Terompet Sunda.

Sampurasun ... Rampes.

MANGYONO.com - Vidio Lagu Bangbung Hideung - Terompet Sunda.

Vidio dan Lirik Lagu Bangbung Hideung - Terompet Sunda.

 Vidio dan Lirik Lagu Bangbung Hideung - Terompet Sunda. ( Mang Dawock )
Bangbung hideung
bara-bara teuing diri
Leuheung bari dianggo ka suka galih
situ pinuh balong jero
bebendon sareung bebendu unggal ti salira ju…ag
awiiii teh pangajul buah
lantaran ti kitu

Sora bedil luhur mega paripaos
teu paya lepat saeutik
diri abdi kagamparan

Eeee.. banondari, nu geulis kawanti wanti
nu endah na malih warna puputon kembang kadaton
Jungjunan,

Lamun teu… kauntun tipung, katambang beas laksana kapiduriat
Matak paeh ngabale bangke
matak edan leuleuweungan

Matak paeh ngabale bangke….
matak edan leuleuweungan…..
Aduh alah iyeung, da leuleuweungan….

asol asolali waung wa ung wa ung wae..
asol asolali waung wa ung wa ung wae..

Aya ucap, paribasa
sarung bantal mungguh cipruk seep saputangan hiji
ceurik balas ku nalangsa, abdi nalang…sa
nguping hujan tengah weungi di imah keueung sorangan
nguping hujan tengah weungi di imah keueung sorangan
…..diimah keueung sorangan…..

Nyangigir asa gigireun, nangkarak asa luhureun
Nyangigir asa gigireun, nangkarak asa luhureun
aduh alah iyeung… asa luhureun..

asol asolali waung wa ung wa ung wae..
asol asolali waung wa ung wa ung wae..

Jung nangtung asa lanjung
gek duk diuk asa tiguling
leumpang asa da nga..long..ke..wang
 



........
Nah, biar gak penasaran silahkan tonton vidionya DISINI atau dibawah ini
...
...
Share:

Tidak ada komentar:

Posting Komentar