Babasan lalaki mah panjang lengkah, sedengkeun awewe mah pondok lengkah

Sampurasun ... Rampes.

MANGYONO.com - Babasan lalaki mah panjang lengkah, sedengkeun awewe mah pondok lengkah.

Cenah baheula ceuk guru Basa Sunda kuring di SMP, babasan lalaki mah panjang lengkah, sedengkeun awewe mah pondok lengkah........ 

Babasan eta ngandung harti .... 
Lalaki mah bebas arek ka mana wae oge, moal teuing melang moal kacida hariwangna pikeun kolot. Sanajan jauh oge lalaki mah masih keneh bisa ngajaga diri, ngajaga awak........

Babasan lalaki mah panjang lengkah, sedengkeun awewe mah pondok lengkah
 Babasan lalaki mah panjang lengkah, sedengkeun awewe mah pondok lengkah

Sedengkeun ari nu ngaranna awewe mah, kolot teh osok loba pikahariwangeun............... Sieun ku ieu sieun ku eta. Loba kasieun............. Sieun teu bisa ngajaga diri jeung jaga awak. Matak budak awewe mah mending di imah wae teu kudu jauh-jauh teuing iinditan, komo nepikeun ka tempat anu jauh bari henteu dibarengan ku dulur atawa anu baris ngapingna mah..... Tah kitu ceuk guru Basa Sunda di SMP teh
Share:

Tidak ada komentar:

Posting Komentar