Skip to main content

GERENTES HATE ... Yuli Merdekawati

Sampurasun ... 

MANGYONO.com - GERENTES HATE ... Yuli Merdekawati 

#ReboNyunda ... Uink geus rada lila tara ka leuweung teh, aya kana sapuluh taunna ayeuna ngalaman ka leuweung deui. Lain teu sono, ngan nyakitu kangaranan ka leuweung, kudu we rada siap sagalana kitu deui pesak jeung sadia bekel sajeroning di leuweung.... Hehehe.

Tadi samemeh kaleuweung nempo di medsos Lurah Yuli Merdekawati lurah Cigadung, Subang... nulis GERENTES HATE ... Nya, eta gerentes hate teh Teh Lurah teh sarua pisan jeung kaayaan leuweung ayeuna... Sarua kumaha mang?. Nya, sarua... Panasaran.... Mangga tingali Gerentes hatena Teh Lurah Yuli di handap ieu

GERENTES HATE ... Yuli Merdekawati
GERENTES HATE ... Yuli Merdekawati


GERENTES HATE
Kiwari leuweung leungit geledegna
Kacapi taya jentrengna
Runtah awuntah minuhan hate hate nu cangcaya
Pepeling ngan saukur dianggap radio butut
Antukna silih salahkeun
Mun banjir nalikung lembur

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar