Asep AS Subang Bintang Pantura 3

Sampurasun ...

Asep AS Subang Bintang Pantura 3 tampil poe salasa 4 Oktober 2016

MANGYONO.com - Asep AS asal ti Subang deuk tampil di panggung Bintang Pantura 3 poe Salasa, kaping 4 September 2016. Deuk tanding jeung anak didik mentor lainna. Mudah - mudahan Asep AS laju ka babak salajengna nya.

Keur nentukeun saha anu deuk lolos ka babak salajengna lain ku poling SMS tapi numutkeun peunteun ti mentor - mentor  anu opat Mentor Inul Daratista, mentor Dewi Persik, mentor Didi Kempot / mentor Beniqno, terus anu terakhir mentor Zaskia Gotik / mentor Jenita Janet. Sakabeh mentor makal nganilai atawa mere bintang/persentasi, mere sabaraha persen tiap mentor terus digabungkeun sabaraha lobana bintang.

Asep AS Subang Bintang Pantura 3
 Asep AS Subang Bintang Pantura 3 : 
Bakal tampil poe Salasa 4 Oktober 2016


Ceuk simkuring mah penilaian kieu teh kurang seru. Sabab mentor lawan oge bakal nganilei, jadi bisa wae mentor lawan mere bintangna saeutik.. Teu per - peran .... Ah, geus lah eta mah urusan dalang da ... Hehehe.
Share:

Tidak ada komentar:

Posting Komentar