Skip to main content

Lirik Lagu NGIPRI - CICIH CANGKURILEUNG

Lirik Lagu NGIPRI - CICIH CANGKURILEUNG JALMA NU TEU TAHAN UJI. KU DODOJA KANA DIRI. GEUS LUAS NGORBANKEUN DIRI. LUAS KAWIN JEUNG IPRI. ASAL BANDA KAYA LOBA. KAJEUN TIMANA DATANGNA. ASAL HI…

Jual Benih Padi NAZWA 80 HST Panen

Sampurasun ... Jual Benih Padi NAZWA 80 HST Panen MANGYONO.com - Padi NAZWA merupakan padi Genjah Varian Terbaru. Umur 75-80 HST ( Hari Setelah Tanam ) bisa di panen. Anakan padi NAZWA banyak…