Lirik Lagu NGIPRI - CICIH CANGKURILEUNG

Lirik Lagu NGIPRI - CICIH CANGKURILEUNG

JALMA NU TEU TAHAN UJI.
KU DODOJA KANA DIRI.
GEUS LUAS NGORBANKEUN DIRI.
LUAS KAWIN JEUNG IPRI.

ASAL BANDA KAYA LOBA.
KAJEUN TIMANA DATANGNA.
ASAL HIRUP TONG SANGSARA.
TEU HINA HIRUP DI DUNYA.

GEUS TEU ELING KANA DIRI.
BATAN HIRUP SEUBEUH NYEURI.
KAJEUN AREK SEBA DIRI.
KANU GEULIS RATU IPRI.

PADAHAL ARI BANDA MAH.
NGAN UKUR EUKEUR DI DUNYA.
GUSTI MOAL NGAHAMPURA.
KA JALMA POHO IMAN NA.
Share:

Tidak ada komentar:

Posting Komentar