Vidio dan Lirik : Talak Tilu - LESTI D'Academy

Sampurasun ... Rampes.

MANGYONO.com – Vidio dan Lirik : Talak Tilu - LESTI D'Academy Di bawah ini ada vidio dan Lirik Lagu Talak Tilu

Biar gak penasaran silahkan di simak vidio dan lirik lagu Talak tilunya

Vidio dan Lirik : Talak Tilu - LESTI D'Academy

Talak Tilu
Mana nyeri, nyeri nyeri teuing
Nyeri hate ditambelarkeun
Henteu beunang ku diubaran
Aduh alah ieuh tega teh teuing

Indit isuk kurunyung geus subuh
Abdi tunduh mukakeun tulak
Batin nyeri ceurik sorangan
Aduh alah ieuh tega teh teuing

Nyeri nyeri nyeri
Moal beunang diubaran
Kajeun tutumpuran
Paeh ge teu panasaran
Meungpeung ngora keneh
Meungpeung urang can batian
Pek geura serahkeun
Talak tilu sakalian

Nyeri nyeri nyeri
Moal beunang diubaran
Kajeun tutumpuran
Paeh ge teu panasaran
Meungpeung ngora keneh
Meungpeung abdi geulis keneh
Pek geura serahkeun
Talak tilu sakalian

Henteu butuh lalaki curaling
Boga rasa sok ieu aing
Henteu robah teu eling eling
Aduh alah ieuh tega teh teuing


........
Nah, biar gak penasaran silahkan tonton vidionya DISINI atau dibawah ini
...
...
Share:

Tidak ada komentar:

Posting Komentar