Dongeng sasatoan (fabel)

Sampurasun ...

Dongeng sasatoan (fabel)

MANGYONO.com - Dongeng sasatoan (fabel), nyaet dongeng anu nyaritakeun sato, anu palakuna sasatoan sarta paripolahna dicaritakeun kawas jelema, bisa ngomong, bisa lumampah cara jelema malah make aya rajana sagala.

Contona dongeng sasatoan (fabel) : 
Sakadang Peucang, Kuya jeung Monyet, Si Utun jeung si Uca, Peucang jeung Tutut, Jeung saterusna

Dongeng sasatoan (fabel)
 Dongeng sasatoan (fabel)
Share:

Tidak ada komentar:

Posting Komentar