Lirik Lagu Gadis Subang - Cicih Cangkurileung

Lirik Lagu Gadis Subang - Cicih Cangkurileung






Lirik Lagu Gadis SubangBiwir beureum matak uruy..
Pipi kempot mun nyarita.
Sok haying ngusap rambutna
nya saha jenengannana.
Ti Subang jalan ka Bandung,
Tanjakan Pasirkarembi.
Hate siga nu malaweng,
manteung dinda sanu bari.

Geuning enya gadis Subang,
patepung di ranggawulung.
Najan hate mikamelang,
nupuguh ngan matak bingung.

Gadis Subang mani tandang.
Seueur jajaka ka bandang,
sok hayang gera kacangking.
Subang panyileukan kuring.

Lihat Vidionya DI SINI
Share:

Tidak ada komentar:

Posting Komentar